در اخبار منتشرشده در روزهایی اخیر نکتهای که برای هر شهروند ایرانی بسیار جذاب به نظر می آمد، شکایت چندین هموطن شیرازی از مدیر فیسبوک و درخواست برای اعمال قانون علیه این صهیونیستِ آمریکایی بود که با محصولات شرکت خود حریم شخصی آنها را مورد تجاوز قرار داده است.
دادستان انقلابی استان فارس در پی «شکایات افراد خصوصی از فیسبوک و مدیر اجرایی واتس آپ و نرمافزار اینستاگرام در دو شعبه ویژه رایانه ای شیراز» موضعگیریهای مقتدرانه داشته است.
این دقیقاً همان موضوعی است که امام خامنهای سال گذشته در دیداری که با مسئولان و کارکنان قوه قضاییه داشتند اشاره نمودند:
«در قوهی قضائیه دو هدف اعلی را باید همیشه در نظر داشت؛ همهی کارها باید در جهت این دو هدف اعلی انجام بگیرد؛ که اگر این دو هدف تحقق پیدا کرد، آن وقت محصول آن را جامعهی اسلامی خواهد چشید. آن دو هدف، یکی عبارت است از سلامت قوه، دوم کارآمدی قوه. همهی تلاشها باید این باشد که این قوه تبدیل شود به یک مجموعهی کاملاً کارآمد و کاملاً سالم. اگر این شد، آن وقت مردم میوه را خواهند چشید. آن میوه چیست؟ احساس رضایت و احساس امنیت، به برکت حضور قوهی قضائیه. این برای یک کشور، برای یک جامعه لازم است. این همه تأکیدی که در اسلام، در متون اسلامی، در قرآن کریم، در روایات، نسبت به قضاوت و حل و فصل خصومتها شده است، برای همین است که جامعه بتواند احساس رضایت کند؛ هر مظلومی احساس کند که میتواند خود را به ساحل امن قوهی قضائیه برساند و جلوی ظلم گرفته شود. این لازم است.»
هماکنون و با اقدام مناسبی که از سوی این قاضی انقلابی انجامشده است میتوان با امید بیشتر به ساحل امن قوه قضاییه چشم دوخت.
تمامی دوست داران ایران اسلامی و طرفداران حقوق شهروندی از این قاضی بصیر حمایت میکنند.
هر فردی آرزوی داشتن کشوری مملو از عدالت را در سینه دارد، حامی این قاضی شجاع است.
مسئولین حقجو باید به این دادمرد غیور مدال شجاعت دهند.
انشاءالله این اقدام جسورانه دستگاه قضایی تسهیلکنندهای باشد برای حرکتهای انقلابی بزرگتر از سوی دیگر قضات عزیز کشور اسلامیمان، ایران.
۹۳/۰۳/۰۸
۲
۰
تراز قلم
با سلام و خدا قوت مطلب شما به عنوان بهترین های وبلاگی انتخاب شد و در قسمت "گلدون وبلاگی" سایت حرف تو با آدرس:
http://harfeto.ir/?q=node/27455
منتشر شد
خواهشمندیم مطالب تولیدی خود را به سایت حرف تو ارسال نمائید .
هدیه سایت حرف تو به شما:
پیامبر اسلام: عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر؛ تقوا نیکو است اما از علما نیکوتر؛ صبر نیکو است اما از فقرا نیکوتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا نیکو است اما از زنان نیکوتر.
(نهج الفصاحه، ح 2006