در روزها اخیر برخی رسانه های معلوم والحال که پیشینه ای درخشان در کارنامه شان دیده می شود، سعی در تزریق ذهینت های مسموم به افکار مردم داشتند.
این رسانه ها با حجمه سنگین به علمای دینی و مراجع تقلید، مدام در تلاش برای تولید سوژه های کثیف خبری برای رسانه های معاند و بنگاه های خبرپراکنی غربی هستند.
اخیرا برخی مراجع از جمله آیت الله مکارم شیرازی و آیت الله علوی گرگانی « استفاده از نسل های جدید ارتباطات را تا قبل از راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، خلاف شرع و اخلاق دانسته اند.» این تمام ماجرایی است که سایت های خبری مشخص و بعضی از افراد ناآگاه از اصل موضوع، در رسانه های خود این حکم را «عملی ناپسند در عصر تکنولوژی»، «عقب ماندگی علمای دین»، «مخالفت های بیجا» و از این قبیل برچسب ها به این بزرگواران نسبت دادند.
کارشناسان فنی و حقوقی در این زمینه، به خوبی آگاهند که کشور ما نیز همچون بسیاری از کشور های پیشرفته در اروپا و سایر قاره ها، حق برخورداری از اینترنت جهانی در سرزمین خود همراه با امنیت کامل اطلاعات شهروندان را طبق قوانین بین الملل داریم.
برای دستیابی به این امر مطلوب و حق غیر قابل نقض که همان شبکه ملی اطلاعات است, می بایست ابتدا زیر ساخت های مورد نیاز را فراهم کرد. در سالهای اخیر با گسترش فیبرهای نوری در بیشتر نقاط کشور، امکان اتصال به اینترنت پرسرعت در دسترس درصد زیادی از هموطنان مان قرار دارد. بنابراین مشکلی به نام زیر ساخت وجود ندارد.
دیگر کاری که برای شروع به کار این خدمت همانند سایر تکنولوژی های نوین باید انجام گیرد؛ فرهنگ سازی است. دولت، سازمان ها، نهادها و رسانه های ذیربط هریک وظیفه مربوط به خود را دارند. اما در این بین مهمترین اقدامی که مجریان طرح نسل سوم و چهارم ارتباطات که همان اپراتورها هستند، می بایست انجام دهند؛ تهیه پیوست فرهنگی است که به تصویب شورای عالی فضای مجازی رسیده باشد.
این پیوست در دنیا مرسوم است و بنابر فرهنگ مردمی که از آن سرویس بهره مند می شوند، پیوست فرهنگی همراه با قرارداد به دولت ها ارائه می شود.
در کشورمان باوجود عدم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات که با سنگ اندازی های رسانه ای و حمایت افرادی که تمام سودشان در خرید پهنای باند اینترنت بین الملل بوده است؛ و بر طبق قانون و همچنین نظر مراجع عالی قدر، اجرای طرح 3G و 4G به ضرر منافع، و امنیت ملی، اخلاقی و حقوق شهروندی مردم عزیز است.
درمورد شبکه ملی اطلاع، همان گونه که بسیاری از کارشناسان فنی در این زمنیه بارها تاکید کرده اند، بر همه واضح شده است که سرعت اینترنت بین الملل که سایت های خارجی را در اختیار ما می گذارد، در حد فعلی خواهدبود اما سرعت دسترسی به سایت های داخلی مانند ادارات، بانک ها، و سایر سایت هایی که در سرور های آنها در این سرزمین است به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت. این درحالی است که هزینه های اینترنت خانواده کاهش و شاهد ارتقاء کیفیت این خدمات خواهیم بود.
پس از راه اندازی شبکه ملی اطلاعات دیگر هر کشتی از خلیج فارس قصد عبور دارد بر تن اینترنت رعشه نمی اندازد. دیگر شرکت های خارجی به هر بهانه ای قیمت های خود را برای ارائه اینترنت به ایرانیان افزایش نمی دهند. دیگر تحریم ها باعث خروج دلار های نفتی برای برقراری اینترنت نخواهد بود. دیگر افرادی محدود مالیات های مردمی را به بهای پهنای باند اینترنت بین اللمل به جیب نخواهند زد. دیگر هر شخصی نخواهد توانست فضای مجازی را برای کودکان و نوجوانان معصوم ما ، به فضایی ناپاک و لجنزار تبدیل کند. وهزاران دیگرِ دیگر.
این ها تنها بخشی از مزیت های ما از شبکه ملی اطلاعات خواهد بود.
راه اندازی نسل های سوم و چهارم ارتباطات نیاز به اجرای شبکه ملی اطلاعات از سمت دولت و الصاق پیوست فرهنگی از سوی اپراتور های همراه است.
-
3Gهماند نسل سوم تکنولوژی ارتباطی سیار است. با استفاده از تکنولوژی3G میتوانید سرعتی ۲ مگابایت بر ثانیه برای دسترسی به شبکه (و اینترنت) در حال سکون، یا در حالت حرکت کند (مثل راه رفتن) سرعتی تا ۳۸۴ کیلوبیت برای ثانیه و در اتومبیل سرعتی حدود ۱۲۸ کیلوبیت داشته باشید.
۹۳/۰۷/۰۹
۳
۰
تراز قلم